Jij komt toch ook? Lees online  |  Afmelden
Huurdersraad Vestia
dinsdag 20 september 2016
 
 
Uitnodiging:
Bloedserieus & gezellig
Gratis workshops
Leren over jouw rechten


! JIJ BENT UITGENODIGD OP 12 NOVEMBER !
Wij zijn trots op wat wij bereiken voor huurders en dit willen wij met jullie delen. Jij komt toch ook naar de Huurdersdag? Deze dag staat in het teken van leren hoe je in je recht staat, om bestuurders aan de tand te voelen en te praten over de leefomgeving: wat moet of kan beter? 
 
Deze mailing is een persoonlijke uitnodiging. Wil je ook naar de Huurdersdag, meld je dan alvast aan: VOL = VOL!
 
Verder in deze e-mail:
Waarom jij naar de Huurdersdag wil én direct aanmelden
Even voorstellen: bestuurslid Aron (23)
Bruikbaar: de geschillencommissie
Korte vragenlijst: Welke gratis cursus gaan wij voor jou organiseren?
Prijswinnaars van de e-mailactie in het zonnetje gezet!
 
 
 
 
 
Waarom jij naar de Huurdersdag wil
Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de Huurdersdag. Daar wil jij heen, want: het programma is gebaseerd op de wensen die uit de vorige vragenlijst kwamen rollen. De Huurdersdag gaat over: leefbaarheid, de leefomgeving, je veiligheid in de Vestia woning en je rechten als huurder. Wij zijn bloedserieus, maar maken het ook oprecht gezellig. Je hebt de kans om wethouders en de bestuurder van Vestia aan de tand te voelen en op jouw mening te laten reageren. Want dit is jouw kans om niet met de telefooncentrale, maar met de directeur zelf te praten over dingen die in jouw woonomgeving spelen. We geven ook informatie over hoe je zelf iets gedaan krijgt bij Vestia, servicekosten, veiligheid en meer. Let op: VOL=VOL dus grijp je kans en schrijf je in!
Meer informatie & aanmelden
 
 
 
Even voorstellen
Aron van Wijk, 23, is sinds twee jaar bestuurslid van de Huurdersraad en actief bij de organisatie van de Huurdersdag. Wat trekt hem om de Huurdersraad te besturen?
Leer Aron kennen
 
 naar  
 
Bruikbaar: de geschillencommissie
Onopgeloste klachten zijn heel vervelend en toch komt het helaas soms voor. Wil jij aan een onafhankelijk professioneel team een onopgeloste klacht over Vestia of je woning voorleggen, dan ben je bij de geschillencommissie voor Vestia aan het goede adres. Ons advies: laat klachten niet te lang liggen!
 
Meer weten over de commissie? Klik dan snel verder naar hun eigen pagina!  
 
 
Korte vragenlijst: waarover gaan wij gratis cursussen aanbieden?
De komende twee maanden geven we twee gratis cursussen over de servicekostenafrekening aan zo’n 50 huurders! Heb jij ook behoefte aan een cursus of informatie? Zo ja: vul onze vragenlijst in, dan gaan we met de uitslagen aan de slag.
Ga nu naar de vragenlijst
 
 
 
Prijswinnaars van de e-mailactie in het zonnetje gezet!
In juni 2016 is door de Huurdersraad Vestia een actie gestart waarbij jullie je e-mailadres achter konden laten om meer contact tussen de huurders van Vestia en ons mogelijk te maken. Ruim 7.000 huurders hebben gereageerd en hun e-mailadres achtergelaten. In augustus zijn de winnaars op de hoogte gesteld en zijn zij in het zonnetje gezet.
 
 
 
 

Heb je vragen naar aanleiding van deze mailing? Bel of mail ons, kijk op onze website, ga naar onze Facebook of Twitter met ons. We hopen je 12 november te ontmoeten op de Huurdersdag! 

Met vriendelijke groet,
 
Cees van der Harst
(Voorzitter van de Huurdersraad Vestia)
 
 
Huurdersraad Vestia
Tel:085 - 016 01 05
bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

info@huurdersraadvestia.nl  |  website
Afmelden  
Volg ons op
Facebook   Twitter