Nieuwsbrief voor huurders van Vestia Lees online  |  Afmelden
Vestia
  dinsdag 23 maart 2021
Zelf klussen in uw woning 
Om fijn te wonen, wilt u uw woning inrichten naar uw eigen smaak. Misschien wilt u ook iets veranderen. Voor de meeste klussen moet u eerst toestemming vragen. En voor sommige verbouwingen of aanpassingen is een gemeentelijke vergunning nodig. 

In de loop van de jaren veranderde wet- en regelgeving. Ook was er weleens onduidelijkheid over klussen. Daarom pasten we onze brochure ‘Klussen in uw woning’ aan. Met de voorwaarden die nu gelden en met een uitgebreider overzicht van klussen. 
Meer over zelf klussen
 
Betaalproblemen lossen we samen op! 
Heeft u moeite om de huur op tijd te betalen? Blijf er niet mee zitten, hulp vragen is het beste wat u kunt doen! Onze afdeling incasso zoekt samen met u naar een oplossing. Het belangrijkste is dat u met ons in gesprek gaat. Zo voorkomt u dat de achterstand oploopt. 
 
Soms is er meer aan de hand dan alleen een betaalachterstand bij ons. Om alle hulp te bieden die nodig is, werken we veel samen met gemeenten. Waarom doen we dit en waarom is dit voor u belangrijk? Hans Spaan, onze teammanager financiële administratie en Annekris van der Feer, rayonmanager ‘wijkteams’ bij gemeente Rotterdam vertellen het in een interview.
Interview
 
Heeft u recht op huurverlaging?
Misschien is uw huur te hoog geworden voor uw inkomen. Bijvoorbeeld omdat u een andere baan heeft of omdat iemand uit uw gezin is verhuisd. Dan heeft u dit jaar mogelijk recht op huurverlaging. Woont u in een sociale huurwoning en daalde uw inkomen na 2019? Kijk dan op onze website of u recht heeft op een huurverlaging.  
 Meer over huurverlaging
 
 
Vragen?
Heeft u een vraag? Of wilt u advies? Mail ons via ons contactformulier. Lees meer
 
Coronamaatregelen
Door het coronavirus pasten we onze werkwijze aan, maar onze service aan u gaat zoveel mogelijk door. Wat dat voor u betekent? Lees het op onze website.
Direct naar
Mijn gegevens
Meepraten met Vestia
Nieuwbouw
Renovatie
Wie doet wat?
Nieuws
Facebook   Twitter