Nieuwsbrief voor huurders van Vestia Lees online  |  Afmelden
Vestia
  dinsdag 9 februari 2021
Voorkom bevroren leidingen 
Het is erg koud buiten. En dat blijft de komende weken zo. Waterleidingen en verwarmingsbuizen kunnen bevriezen. Als dat gebeurt, kan een leiding scheuren en ontstaat er lekkage. We geven u graag tips om dit te voorkomen. Ook leest u wat u kunt doen als het toch mis gaat. Dit brengt namelijk vaak kosten met zich mee. U bent hier zelf verantwoordelijk voor.
Tips
Delen:
 
Onderhoud of renovatie? Dat doen we samen met bewoners
Renovatie- en onderhoudsprojecten die lang duren hebben invloed op het dagelijks leven van de bewoners. Daarom doen we dit soort projecten met hen samen. Een aantal bewoners vormt een klankbordgroep. Zij praten – namens iedereen in het gebouw – met ons mee over de voorbereiding en uitvoering.
 
In de Haagse wijk Leyenburg voeren we aan 228 woningen onderhoud uit. Ook isoleren we de woningen beter en gaan ze van het gas af. Bewoner Chiel Pronk is lid van de klankbordgroep en erg enthousiast over de samenwerking. “We hebben over van alles meegedacht en zo een aantal mooie dingen bereikt met de klankbordgroep”, vertelt hij tijdens een interview. 
Interview
 
Bent u goed verzekerd? 
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan uw woning of spullen kan zorgen voor hoge kosten. Het is daarom belangrijk om goed verzekerd te zijn. Een inboedelverzekering dekt schade aan uw spullen in huis. Dus uw meubels, gordijnen en vloerbedekking, maar ook kostbare bezittingen. Een inboedelverzekering moet u zelf regelen.
 Meer over verzekeringen
 
Vragen?
Heeft u een vraag? Of wilt u advies? Mail ons via ons contactformulier. Lees meer
 
Coronamaatregelen
Door het coronavirus pasten we onze werkwijze aan, maar onze service aan u gaat zoveel mogelijk door. Wat dat voor u betekent? Lees het op onze website.
Direct naar
Mijn gegevens
Meepraten met Vestia
Nieuwbouw
Renovatie
Wie doet wat?
Nieuws
Facebook   Twitter