Nieuwsbrief voor huurders van Vestia Lees online  |  Afmelden
Vestia
  woensdag 2 december 2020
Wij werken aan goede woningen – voor u en voor de natuur
Het klimaat verandert. Dat komt vooral door de koolstofdioxide (ook wel: CO2) die we met onze fabrieken, auto’s en ook met onze huizen uitstoten. De overheid wil daarom dat alle woningen in Nederland in 2050 zo min mogelijk CO2 veroorzaken. CO2-neutraal heet dat. Ook wij moeten ervoor zorgen dat de woningen die wij verhuren bijdragen aan een beter milieu. Hoe we dat doen? Stap voor stap. We richten ons eerst op het beter isoleren van woningen. Wanneer we aan de slag gaan met isoleren, treffen we soms ook voorbereidingen voor de overstap op bijvoorbeeld een aardgasvrij verwarmingssysteem. Op onze website leest u meer over onze aanpak, waarom wij dit zo doen en wanneer wij deze werkzaamheden uitvoeren.
Lees meer over onze aanpak
 
Energie besparen, dit kunt u zelf doen
Wij werken hard aan het verduurzamen van onze woningen. Zelf kunt u ook duurzamer wonen. Energie besparen hoeft namelijk niet moeilijk te zijn. Met een aantal kleine veranderingen in uw huis kunt u al een hoop energie besparen!

Onze top 5 tips:
  1. Zet de verwarming lager
  2. Zorg voor goede ventilatie
  3. Zet toestellen helemaal uit en niet op stand-by
  4. Doe de was op een lagere temperatuur
  5. Douche minder lang en warm
Lees meer tips
Delen:
 
Groene tuin voor mens en dier
Ook met de inrichting van uw tuin kunt u bijdragen aan een beter milieu. Tuinen met veel groen en weinig tegels bieden plek aan kleine dieren, vogels en insecten. Een groene tuin zorgt er ook voor dat water beter weg kan stromen in de bodem. Dat is goed voor uw planten én het helpt wateroverlast tegen te gaan. Bij sneeuw en vorst kunt u vogels blij maken met wat extra voer. Plaats bijvoorbeeld een voederplank met zaadjes of hang vetbollen op. Bescherm bodemdieren tegen de vorst door afgevallen bladeren langs de border of heg te harken. Ook uw planten beschermt u zo tegen vorst.
Lees meer tips
Delen:
 
 
Vragen?
Heeft u een vraag voor ons? Of wilt u advies? Mail ons via ons contactformulier. Lees meer
 
Coronamaatregelen
Door het coronavirus pasten we onze werkwijze aan, maar onze service aan u gaat zoveel mogelijk door. Hoe we dat doen leest u op onze website.
Direct naar
Mijn gegevens
Meepraten met Vestia
Nieuwbouw
Renovatie
Wie doet wat?
Nieuws
Facebook   Twitter