Nieuwsbrief voor huurders van Vestia Lees online  |  Afmelden
Vestia
  dinsdag 8 september 2020
Zelf airco plaatsen en andere klussen: wat mag u zelf doen en wat niet? 
Heeft u het ook zo warm gehad de afgelopen zonnige weken? Een airco kan oplossing bieden. We krijgen veel vragen over het zelf plaatsen van airconditioning in huis. Een mobiele airco (met losse luchtafvoerslang naar buiten) mag altijd. Bijkomend voordeel: die kunt u op verschillende plekken in huis gebruiken. Bijvoorbeeld: overdag in de woonkamer en ’s nachts in de slaapkamer. U mag geen vaste airco (bevestigd op een vaste plek) plaatsen. Daarvoor moet een gat gemaakt worden in muur of dak, en daar geven wij geen toestemming voor. 
Lees meer over zelf klussen
 
Overlast, vaak onderling op te lossen
Op plekken waar veel mensen dicht bij elkaar wonen, komt het helaas voor dat buren soms last van elkaar hebben. Vaak is overlast zelf op te lossen. Een vriendelijk praatje met uw buren lost meestal meer op dan een klacht bij ons of de politie. Misschien hebben de buren helemaal niet in de gaten dat ze overlast veroorzaken. Bekijk tips om het samen op te lossen. Of maak gebruik van buurtbemiddeling.
Lees meer over overlast melden
Delen:
 
Ook in coronatijd kunt u op ons rekenen!
Heeft u een vraag? Wilt u advies? Of is er iets in kapot in huis? Ook in deze tijden staan we voor u klaar, met een duidelijk antwoord, passend advies en kundige reparatie. Daarbij volgen we – voor uw en onze veiligheid – wel de landelijke coronamaatregelen. We schudden geen handen en houden 1,5 meter afstand. Langskomen op een van onze kantoren kan helaas nog niet, maar u kunt altijd terecht op onze website. Komt u er online niet uit of spreekt u liever iemand persoonlijk? Belt u ons dan op 088-1242424.
Lees meer over onze maatregelen
Delen:
 
 
Vragen?
Heeft u een vraag voor ons? Of wilt u advies? Mail ons via ons contactformulier. Lees meer
 
Iets kapot in huis?
Plan direct zelf online een afspraak voor reparatie in! Snel en gemakkelijk. Naar reparatie inplannen.
Direct naar
Mijn gegevens
Meepraten met Vestia
Nieuwbouw
Renovatie
Wie doet wat?
Nieuws
Facebook   Twitter