Nieuwsbrief voor huurders van Vestia Lees online  |  Afmelden
Vestia
  woensdag 22 juli 2020
Een fijne buurt, uw wijkbeheerder helpt daarbij
Wij vinden het belangrijk dat u prettig kunt wonen. Uw huis en de omgeving moeten in orde zijn. Onze wijk- en complexbeheerders zorgen, samen met u, dat de omgeving schoon is, dat problemen worden opgelost en er geen onveilige situaties zijn.

Heeft u goede ideeën voor het verbeteren van uw woongebouw of buurt? Heeft u vragen over de buurt, ergert u zich ergens aan of heeft u overlast? Uw wijkbeheerder is dan uw eerste aanspreekpunt.
Uw wijkbeheerder
 
Hoe herken je een hennepkwekerij?
Het was de laatste tijd veel in het nieuws: drugslabs en wietplantages. Vaak in afgelegen schuren of bedrijfspanden, maar ook op zolders, in kelders, tuinhuisjes, kruipruimtes en achtertuinen komen ze voor. Hennepkwekerijen en drugslabs zorgen voor onveilige situaties, door brandgevaar, lekkages en schimmel. Wij werken samen met onder andere de politie en de gemeente om hennepkwekerijen of andere illegale praktijken op te sporen. U kunt daarbij helpen. Merkt u een vreemde geur op, zijn de ramen van een woning afgeplakt, is het onduidelijk wie er eigenlijk woont? Meld het bij ons of bij de politie. Zo houden we samen de wijk veilig!
Herkennen en melden
 
Nieuws van de Huurdersraad
Uitslag enquête Huurdersraad juni

Ben je benieuwd hoe huurders het huren bij Vestia ervaren? Bekijk de uitslag van onze huurdersenquête op de website van de onafhankelijke Huurdersraad Vestia.

Heb je geen uitnodiging gekregen om mee te doen met de enquête? Meld je dan nu aan voor berichten van de Huurdersraad. Dan krijg je onze komende enquêtes, nieuws en uitnodigingen via je e-mail.
Meld je nu aan 
 
 
Vragen?
Heeft u een vraag voor ons? Of wilt u advies? Mail ons via ons contactformulier. Lees meer
 
Service tijdens corona
Door het coronavirus pasten we onze werkwijze aan, maar onze service aan u gaat zoveel mogelijk door. Hoe we dat doen leest u op onze website.
Direct naar
Mijn gegevens
Meepraten met Vestia
Nieuwbouw
Renovatie
Wie doet wat?
Nieuws
Facebook   Twitter