Coronavirus: aanpassingen in onze manier van werken Lees online  |  Afmelden
Vestia
  dinsdag 17 maart 2020
Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat bij ons voorop. De maatregelen om snelle verspreiding van het coronavirus tegen te gaan raken ons allemaal. Kinderen gaan niet meer naar school en iedereen blijft zo veel mogelijk thuis. Ook in deze ongewone tijd willen wij er voor u zijn als u vragen of problemen heeft.

De komende tijd (in ieder geval tot en met 6 april) doen we ons werk anders dan u van ons gewend bent. Onze kantoren zijn voorlopig gesloten. Maar onze service en ons werk voor u gaan zo veel mogelijk door. Hoe? Dat vertellen we u in deze nieuwsbrief.
 
We blijven bereikbaar voor vragen en advies
Onze bezoekadressen en wijkkantoren zijn gesloten. En alleen voor spoedgevallen komen wij bij u thuis langs. In dat geval vragen we eerst of u of uw huisgenoten griepachtige klachten hebben (verkoudheid, hoesten, koorts). Maar online vindt u veel informatie en ook telefonisch kunt u uw vraag aan ons stellen.
Naar contactformulier
Delen:
 
Is er iets kapot in uw woning of woongebouw?
  • Bij spoed: zaken die invloed hebben op uw veiligheid of gezondheid pakken we op zoals altijd. Denk hierbij aan ernstige lekkages, een gaslucht, of liftstoringen. Geef deze telefonisch aan ons door via 088 124 24 24. U kunt dit niet online bij ons melden.
  • Reparaties die geen spoed hebben voeren we voorlopig niet uit.
  • Al ingeplande reparaties zeggen we af.
  • Reparaties buiten uw woning, in de algemene ruimtes of aan de buitenkant van het woongebouw voeren we wel uit.
We vragen u om afgezegde of nieuwe reparatieafspraken na 6 april (opnieuw) in te plannen. Houd hiervoor ook onze website in de gaten. Deze maatregelen gelden tot en met 6 april. We volgen de adviezen van de regering en het RIVM op de voet en passen onze werkwijze aan als dat nodig is.
Veiligheid staat voorop
Delen:
 
Renovatie en onderhoud
  • Werkzaamheden aan de buitenkant van het gebouw blijven we uitvoeren.
  • Werkzaamheden aan de binnenkant van woningen: we bekijken ter plekke samen met de aannemer wat we wel en wat we niet kunnen uitvoeren. Alle werkzaamheden die passen binnen de adviezen van het RIVM voeren we uit.
 
Wijkbeheer en overlast
Overlastzaken handelen we zo veel mogelijk telefonisch of per e-mail af. U kunt overlast of zorgen over uw buren of omgeving melden via onze website.
Overlast of zorgen melden
Delen:
 
Bijeenkomsten, informatieavonden en bezichtigingen
De regering roept iedereen in Nederland op om zo veel mogelijk thuis te blijven, afstand van elkaar te houden en niet met veel mensen bij elkaar te komen. Daarom zeggen wij alle bijeenkomsten en informatieavonden voor huurders of omwonenden af. Ook plannen we op dit moment geen nieuwe (groeps)bezichtigingen in voor het verhuren van woningen.
 
 
Advies van RIVM
Op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vindt u actuele informatie en adviezen. Lees meer
 
Vraag? Kijk online
Op onze website staat informatie over Woning & onderhoud, Uw gegevens & huurcontract, Buren & omgeving, Huur & betalen . Lees meer
Direct naar
Mijn gegevens
Meepraten met Vestia
Nieuwbouw
Renovatie
Wie doet wat?
Nieuws
Facebook   Twitter