Zo heeft u meer kans op een woning. Lees online  |  Afmelden
Vestia
  maandag 22 juli 2019
Bent u goed verzekerd?
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan uw woning of spullen kan tot hoge kosten leiden. Met een goede verzekering zorgen wij en u ervoor dat schades snel hersteld worden.
 
Een opstalverzekering is een verzekering voor het huis. Deze verzekering dekt schade aan zaken die vastzitten in en aan de woning. Dus de muren, het dak, maar ook leidingen, centrale verwarming of de badkamer. Hiervoor zijn wij verantwoordelijk. Voor al onze woongebouwen en woningen hebben wij zo’n opstalverzekering afgesloten.
 
Een inboedelverzekering dekt schade aan spullen in huis die niet vastzitten aan de woning. Dus uw meubels, gordijnen, vloerbedekking, maar ook kostbare bezittingen als sieraden, audio- en videoapparatuur. Ook dekt een inboedelverzekering schade aan behang-, verf- of witwerk of schade aan aanpassingen die u zelf in de woning heeft aangebracht. Een  inboedelverzekering moet u zelf regelen.

Lees meer
Verder in dit bulletin
Meer kans op een woning
Kent u onze leefregels?
Liever niet zelf klussen?
Fijne zomer!
 
Meer kans op een woning
Als u staat ingeschreven, bouwt u inschrijfjaren op. Zo voorkomt u dat u lang moet wachten voordat u in aanmerking komt voor een woning. Daarom adviseren wij om u uit voorzorg in te schrijven. U bouwt inschrijfduur op vanaf het moment van inschrijving. De kandidaat met de langste inschrijfduur komt hoger op de lijst. Zo maakt u dus meer kans om in aanmerking te komen voor een woning.
 
Op het moment dat u een woning accepteert, vervalt uw inschrijving. Vergeet ook dan niet om u direct weer in te schrijven. Zo komt u in de toekomst niet met lege handen te staan.
Delen:
Kent u onze leefregels?
Waar mensen bij elkaar wonen, kan overlast ontstaan. Om prettig samen te wonen in en om uw woning gelden leefregels. Deze leefregels zijn een uitwerking van regels uit onze Algemene huurvoorwaarden. Is er iets niet in orde, dan ondernemen wij actie. Van al onze bewoners vragen we om zich aan de leefregels te houden. Helpt u mee aan een fijne woonomgeving? Houd rekening met uw buren en spreek elkaar aan als er overlast is.
Lees meer
Delen:
 
Liever niet zelf klussen?
Sommige reparaties lost u zelf op, zoals een lekkende kraan of klemmende deuren. Doet u dit liever niet zelf? Dan kunt u een serviceabonnement afsluiten. Wij voeren dan de reparaties uit die u anders zelf moet doen. Lees meer
 
Fijne zomer!
De zomervakantie van alle scholen in Nederland is nu echt van start gegaan. Gaat u op vakantie of blijft u thuis? Wij wensen u in ieder geval een hele fijne zomer!
Direct naar
Mijn gegevens
Meepraten met Vestia
Nieuwbouw
Renovatie
Wie doet wat?
Nieuws
Facebook   Twitter