Kent u de mogelijkheden van Vestia.nl al?

Lees online  |  Afmelden
Vestia
  maandag 5 november 2018
Uw post en berichten online bekijken
Op www.vestia.nl kunt u inloggen en post bekijken die we sinds 1 juni 2017 naar u hebben verstuurd. Heeft u nog geen account? U maakt deze eenvoudig zelf aan op onze website.
Naar uw post en berichten
 
Alle geplande reparaties op een rij
Via onze website maakt u direct zelf een afspraak voor reparatie. Online kunt u ook reparatieafspraken voor uw woning wijzigen of afzeggen. En u vindt er een overzicht van alle meldingen die andere bewoners hebben gemaakt voor de algemene ruimtes.
Bekijk geplande afspraken
Delen:
 
Wat wilt u graag online kunnen regelen? Laat het ons weten!
Een afspraak voor reparatie maken, post en berichten inzien, uw servicekosten bekijken. Zomaar een greep uit dingen die u op onze website zelf kunt doen en inzien. We werken aan een website die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Dus we horen graag van u: wat wilt u nog meer kunnen doen via de website?
Geef uw stem door
Delen:
 
 
Problemen met betalen? We helpen zoeken naar een oplossing
Kunt u de huur niet of niet op tijd betalen? Neem dan snel contact met ons op. Ook als u denkt dat u binnenkort niet kunt betalen. Blijf er niet mee zitten, hulp vragen is het beste wat u kunt doen. We zoeken samen met u naar een oplossing. Bijvoorbeeld een betalingsregeling. Maar we kunnen u ook de weg wijzen naar professionele schuldhulpverleners. Lees meer
 
Acceptgiro per e-mail wordt betalen via iDeal
Ontvangt u al uw post van ons per e-mail en heeft u geen automatische incasso? Dan sturen wij u per e-mail geen acceptgiro meer, maar een iDeal-link voor het betalen van uw huur of een eventuele betalingsachterstand. Lees meer
Direct naar
Mijn gegevens
Meepraten met Vestia
Nieuwbouw
Renovatie
Wie doet wat?
Nieuws
Facebook   Twitter