Uw ervaringen helpen ons te verbeteren Lees online  |  Afmelden
Vestia
  maandag 20 augustus 2018
Meten is weten
We willen onze service zoveel mogelijk afstemmen op wat u belangrijk vindt. Daarom horen we graag uw verhaal. Heeft u ons een vraag gesteld, zijn we langs geweest voor een reparatie of onderhoud, of heeft u onze hulp gevraagd in een overlastsituatie? Onderzoeksbureau SAMR verstuurt namens ons een e-mail met de vraag of u de manier waarop we u hebben geholpen, wilt beoordelen. 

U ontvangt niet iedere keer als u contact met ons heeft een e-mail van SAMR. We vragen u maximaal twee keer per jaar om uw mening.
Hier werken wij aan
Uw beoordelingen en ervaringen zijn zeer waardevol. Wij hebben recent een aantal zaken verbeterd om u nog beter van dienst te zijn. Een paar voorbeelden:

  • Kunnen we een reparatie niet direct bij de eerste afspraak uitvoeren? We vertrekken pas als we een vervolgafspraak met u hebben gemaakt. Zodat u weet waar u aan toe bent.
  • We schakelen sneller een externe aannemer in als er in de agenda’s van onze eigen reparatiemedewerkers geen plek is. Zo kunnen we u sneller helpen als er iets kapot is in uw woning.
  • We hebben onze bereikbaarheid aan de telefoon verbeterd door uitbreiding van het aantal medewerkers.
  • We verbeteren continu de informatie op onze website op basis van uw reacties en oordelen.
Meer over onze dienstverlening
Delen:
Onze missie
Tevreden huurders, in een eerlijke stad, nu en in de toekomst. Daar staan wij voor.

Een goede dienstverlening hoort daarbij – dat is een van de doelstellingen uit ons ondernemingsplan.

In ons ondernemingsplan leggen we uit hoe we de komende jaren werken aan goede diensteverlening en andere doelstellingen om onze missie waar te maken. 
Lees ons ondernemingsplan 2018-2021
Delen:
 
 
Afspraak voor reparatie wijzigen
Wilt u uw afspraak verzetten of afzeggen? Dan weten wij dit graag zo snel mogelijk. Lees meer 
 
Compliment of klacht
Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar het kan gebeuren dat u niet tevreden bent over ons of over een bedrijf dat in opdracht van ons werkt. We horen dat graag van u. Lees meer
Direct naar
Mijn gegevens
Meepraten met Vestia
Nieuwbouw
Renovatie
Wie doet wat?
Nieuws
Facebook   Twitter